Джъстин Тимбърлейк не може да смогне с кино и музика

Джъстин Тимбърлейк споделил в интервю за "Холивуд Днес", че не може да смогне с двете сфери. Киното и музиката просто искали прекалено много време, за да може той да се справи. Джъстин решил да спре за малко с музиката, за да може да е п

2010-12-22 16:36:39
Джъстин Тимбърлейк не може да смогне с кино и музика
Джъстин Тимбърлейк споделил в интервю за "Холивуд Днес", че не може да смогне с двете сфери. Киното и музиката просто искали прекалено много време, за да може той да се справи.

Джъстин решил да спре за малко с музиката, за да може да е по-добър в ролите във филмите, в които участва и след това ще направи обратното, за да не обиди феновете на музиката си.

Той бе доста зает тази година с филма "The Social Network" и "Yogi Bear"и освен това сега се занимава много сериозно с друг филм на име "Now", сай-фай екшън с доста интересна история.

"Аз няма да спра певческата си кариера, просто ще си дам малко почивка и ще завърша захванатите филмови проекти, след което ще се върна отново с няколко песни, които вече ми се въртят из ума" - споделил той в същото интервю. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия